SAMARBEJDSPARTNERE 2016/17

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Erhvervs- og Vækstministeriet, Bech-Bruun, Sundhedsstyrelsen, Energitilsynet, LO, Metroselskabet, Hillerød Hospital, Erhvervsstyrelsen, Dansk Affaldsforening, RUC, Forsvarsministeriet, HK, Centralkommunernes transmissionsselskab, Lægemiddelstyrelsen og mange andre. 


Erhvervs- og vækstministeriet

Line Nørbæk, Kontorchef

"Anne Specht er en klog, engageret og professionel underviser. Hver gang jeg har brugt Anne til undervisning, blandt andet i konstruktiv feedback og sunde samarbejdsrelationer, har hun lagt vægt på at skræddersy undervisningen til den konkrete gruppe medarbejdere og har iagttaget de særlige styrker og svagheder som karakteriserer netop den gruppe. Min erfaring er, at undervisningen foregår på et højt fagligt niveau tilsat gode eksempler fra virkeligheden, spændende øvelser og et godt glimt i øjet. Sammen med Annes store erfaring og sikkerhed gør det samlet set undervisningen spændende, udfordrende, forståelig og letomsættelig."


Sundhedsstyrelsen

Maria Høy, kontorchef

"Jeg har med stort udbytte brugt Anne Specht som coach i de seneste tre år. Hun har en elegant evne til at balancere mit ønske om faglig udvikling med forretningens behov for effektiv ledelse. Af samme grund har jeg som regel kunnet bruge Annes rådgivning meget direkte i mit arbejde. Hendes kendskab til processer og udfordringer i staten betyder at vi kan tale direkte ind i de situationer, jeg har brug for sparring til. Anne har udfordret mig uden nogensinde at blive for nærgående, og det har på flere områder rykket ved både min selvforståelse og indsigt i hvordan jeg håndterer andre."


Erhvervsstyrelsen

Camilla Hesselby, kontorchef

"Jeg har oplevet Anne Specht i mange forskellige sammenhænge – både som underviser, coach og facilitator. Anne er et meget nærværende og forstandigt menneske og er virkelig god til både at komme rundt omkring det konkrete og sætte gang i deltagernes tanker om sig selv og hinanden. Mit samarbejde med Anne har altid ført til operationelle og kloge løsninger i min organisation."


Telenor Danmark

Helle Føns, Director Omnichannel Support, 

"Anne Specht formår med skarphed, humor og skæren ind til essensen i tingene at skabe refleksion og give stof til eftertanke."


Bech-Bruun

Cecilie Rust Advokat

"Jeg har indtil videre gennemført to coachingforløb med Anne Specht. Begge har været en kombination af samtaler, praktiske opgaver og øvelser. Forløbene har bidraget til, at jeg i samarbejde med Anne har fået defineret mål og strategier, som er vigtige for mig. Forløbene har også givet mig fokus på processen derhen og lært mig, hvordan jeg bedst anvender mig selv og mine ressourcer. Forløbene har været resultatgivende for min performance og givet mig værdifulde både praktiske og mentale redskaber, som bl.a. kan forbedre mine præstationer, og som jeg kan bruge både professionelt og privat. Jeg vil gerne give Anne Specht de bedste anbefalinger."